Retourneren

Het is helaas niet mogelijk om sportprijzen die je hebt laten personaliseren retour te sturen. Het herroeppingsrecht geldt namelijk niet voor producten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben. Dit is onder andere van toepassing wanneer we de sportprijzen voorzien van sportafbeeldingen (afslagen) of teksten. Hetzelfde geldt voor artikelen die bedrukt worden of die uniek ontworpen worden.

Mocht je een foutje hebben gemaakt bij je bestelling, dan denken we uiteraard met je mee om dat zo snel mogelijk te herstellen.

Stuur je iets naar ons retour wat wél binnen de wettelijke bedenktijd valt? Dan dien je dat te doen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. De producten dienen in een onbeschadigde verpakking en in nieuwstaat retour gestuurd te worden. Retourgestuurde artikelen met beschadigde verpakking kunnen wij niet accepteren en verwerken. Daarmee vervalt het recht van retour. Na ontvangst wordt het bedrag, exclusief verzendkosten, aan je terugbetaald.

De kosten die je maakt wanneer je iets naar ons (retour) stuurt zijn altijd voor eigen rekening.

Neem voor het retourneren contact op met OnlineSportprijzen.nl zodat we je kunnen voorzien van een retourformulier. Aankopen binnen de wettelijke bedenktijd kunnen geretourneerd worden naar:

OnlineSportprijzen.nl
t.a.v. Retouren
Limmerick 16
1046 BH Amsterdam