Glazen awards, wandborden en kampioensschalen bestellen

Het karakter van deze prijzen mag dan verschillen, maar een award, wandbord of kampioensschaal bestellen gaat volgens dezelfde procedure. Je kiest het product en selecteert het gewenste formaat. Vervolgens kun je de prijzen personaliseren. Dit kan geheel volgens eigen ontwerp.

Of we het glas nu laseren, een wandbord voorzien van een full colour sublimatie print of de kampioensschaal graveren; er zijn altijd twee opties.

  1. Je levert een compleet opgemaakt design aan dat we voor je verzorgen op het product.
    ​Je geeft ons input op basis van wensen omtrent de tekst, afbeeldingen of logo en dan gaat onze DTP’er vervolgens voor jou aan de slag om een ontwerp te maken. Dit is altijd inclusief twee herstelrondes zodat we zeker weten dat je helemaal tevreden bent over het design dat op het product komt.

Op de productpagina’s van alle prijzen vind je de mogelijkheid om tekst in te voeren bij het personaliseren. Ook kun je nog een bestand uploaden van jouw complete ontwerp, of een logo of afbeelding waarmee we aan de slag gaan. Zelfs een schets is mogelijk wanneer je al wat creatiever bent en een idee hebt. Alles is mogelijk en we voeren het graag voor je uit. Bij elk product heb je nog de ruimte om een opmerking achter te laten. Makkelijker kan dus niet!

Klik hier om alle glazen awards te bekijken

Klik hier om alle wandborden en kampioensschalen te bekijken