De snelste levering in Nederland en België

OnlineSportprijzen.nl kan bijna alles uit voorraad leveren. Zo heb jij je bestelling niet alleen op de goedkoopste, maar ook op de snelst mogelijke manier in huis. Doordat we alle sportprijzen personaliseren kan het leveren van een grote bestelling iets langer duren dan wanneer je slechts enkele sportprijzen besteld. Houd er ook rekening mee dat bestellingen die bedrukt moeten worden, zoals vaantjes en rozetten, doorgaans wat langere levertijd hebben.

Vandaag besteld, is binnen 1-2 werkdagen verstuurd.

We streven ernaar dat we je bestelling de volgende dag alweer via de post naar je kunnen verzenden. Dit lukt met een enorm groot deel van ons assortiment. Uitzonderingen hierop zijn erg grote bestellingen en wanneer er bijvoorbeeld voor de productie eerst een proefdruk goedgekeurd dient te worden. 

De levertijd van onze vervoerders is in 99% van de gevallen 1 werkdag. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen tijdens drukke periodes.

Artikelen die worden besteld met bedrukking zoals rozetten en vaantjes vallen buiten de snelste levering. Hetzelfde geldt voor glazen awards, wandborden en kampioensschalen. Omdat we voor de laatstgenoemde producten een uniek ontwerp voor je maken dien je eerst een digitale proefdruk goed te keuren voordat we deze artikelen daadwerkelijk gaan personaliseren. Rozetten met bedrukking en kampioensschalen met gravures kunnen we na twee werkdagen al verzenden. Houd bij vanen minimaal 7 werkdagen levertijd aan.

Heeft het nóg meer spoed? Bel dan even, dan bespreken we graag de mogelijkheden.