Snelle levering in Nederland en België

Onlinesportprijzen.nl kan veel producten uit voorraad leveren. Zo heb jij je bestelling niet alleen op de goedkoopste, maar ook op de snelst mogelijke manier in huis. Doordat we alle sportprijzen personaliseren kan het graveren en monteren van een grote bestelling soms iets langer duren dan wanneer je slechts enkele sportprijzen besteld. Houd er ook rekening mee dat bestellingen die bedrukt moeten worden, zoals vaantjes en rozetten, doorgaans wat langere levertijd hebben.

Vandaag voor 12:00 uur besteld, is 2-3 werkdagen levertijd.

We streven ernaar dat we je bestelling de volgende dag alweer via de post naar je kunnen verzenden wanneer je voor 12:00 uur ’s middags besteld. Uitzonderingen hierop zijn erg grote bestellingen en wanneer er veel graveerwerk uitgevoerd moet worden.  Reken daarom altijd met 2-3 werkdagen levertijd. Ook artikelen die worden besteld met bedrukking zoals rozetten en vaantjes vallen buiten de snelle levering. Hetzelfde geldt voor glazen awards, wandborden en kampioensschalen. Omdat we daar een uniek ontwerp voor je maken kan het zijn dat de levering iets langer duurt doordat we eerst checken of het design helemaal naar wens is voordat we het gaan produceren.

Kies je bij bekers voor de gratis lasergravure en bij medailles voor tekst op de gratis geleverde labels, dan is het voor ons geen probleem om jou je bestelling binnen 2-3 werkdagen al te leveren.

Heeft het écht spoed? Bel dan even, dan bespreken we graag de mogelijkheden.