Vaantjes bedrukken

Een vaantje, ook wel een erelintje, is een typische deelnemersprijs of herinneringsprijs. Wie kent bijvoorbeeld niet het voetbal vaantje voor jeugdtoernooien? Naast voetbalvaantjes is het erelintje natuurlijk voor nog veel meer sporten en evenementen inzetbaar, zo vind je hier ook zwemvaantjes of kun je fietsvierdaagse vaantjes kopen. Er zijn ook speciale fietsvaantjes voor op de fiets.

Omdat je vaantjes bedrukken kunt, kun je ze voorzien van een eigen logo, een bestaande sportafbeelding en tekst. Vaantjes bedrukken kan in diverse kleuren en het erelintje zelf is verkrijgbaar in vele kleuren en kleurcombinaties. Bij vaantjes bedrukken kun je kiezen tussen éénkleurige of full colour bedrukking. Zo is er altijd een vaantje dat bij de kleuren van jouw club of vereniging past. Je kunt vaantjes bestellen in verschillende modellen en stoffen. Online Sportprijzen biedt goedkope vaantjes met een uitstekende kwaliteit.

 

Vaantjes bestellen

Wil jij vaantjes bestellen? Neem dan voor een offerte op maat en altijd tegen de laagste prijs even contact op per telefoon of e-mail. Je kunt je e-mail sturen naar [email protected].
Wil je vaantjes kopen en moeten wij de vaantjes bedrukken? Stuur ons in jouw e-mail dan alvast de volgende informatie, dan krijg je van ons binnen een dag een reactie:

-  Welk model en formaat vaantje wil je? Maak een keuze uit de mogelijkheden op deze pagina.
-  Hoeveel vaantjes wil je bestellen?
-  In welke kleur of kleurcombinatie wil je die?
-  In welke kleur wil je de tekst op de vaantjes bedrukken? Bij voorkeur ontvangen we PMS kleuren.
-  Wil je gebruikmaken van een sportafbeelding en zo ja, welke sport? (Hiervoor hebben wij standaard afbeeldingen waarvan we je een voorbeeld kunnen sturen).
-  Wil je vaantjes bestellen met een eigen logo? Stuur dan het logo mee in de mail
-  Welke tekst wil je op de vaantjes bedrukken?

Tip 1: Het meest verkochte vaantje is het erelint moiré vaantje van 18 x 5 cm. Moiré is wat steviger en sterker dan satijn. Ook het full colour erelint 1 FC vaantje heeft het formaat 18 x 5 cm.

Tip 2: Ben je op zoek naar grotere vanen en banieren? Bekijk dan eens de puntvanen, fietsvanen, tafelvlaggen of andere modellen.

Klik hier om alle vanen te bekijken