Rozetten bestellen

Rozetten worden meestal uitgereikt bij dierensport. Zo kun je voor dierententoonstellingen, hondenshows of voor de paardensport rozetten bestellen. Met name bij paardensport rozetten bestellen komt het één en ander kijken, omdat je je daar aan het reglement van de KNHS dient te houden. Dit zijn regels voor kampioens- en plaatsingsrozetten.

Let bij rozetten bestellen goed op het gewenste model. Per model heb je in het midden van de rozet namelijk de keuze uit een afbeelding in de vorm van een sticker met eigen ontwerp, een metalen afbeelding (ook wel afslag genoemd) van bijvoorbeeld een paardenhoofd, of een sublimatie afslag. Dit is een afbeelding van een eigen ontwerp of logo. Jouw keuze monteren wij voor je op de rozet. Alle standaard afslagen worden gratis bij de rozetten geleverd. Voor een eigen ontwerp wordt een extra bedrag van €0,40 per afbeelding gerekend.

Naast de standaard één-kleurige rozetten kun je ook rozetten bestellen waarbij je zelf de kleurcombinatie kunt bepalen. Zo kun je de rozet afstemmen op manege- of verenigingskleuren.

Je kunt bijna alle rozetten bestellen met bedrukking. De tekst wordt op één van de linten onder de rozet gedrukt in de kleur goud. Houdt voor het mooiste resultaat van de bedrukking maximaal 20 karakters aan. Bij rozetten bestellen, kun je altijd een opmerking achter te laten met instructies.

Sjerp bestellen

Naast rozetten kun je bij Onlinesportprijzen.nl ook een sjerp bestellen. Voor de afbeeldingen in de rozet van de sjerp heb je dezelfde mogelijkheden als hierboven aangegeven. Ook kun je de sjerp bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een miss sjerp bestellen of een vrijgezellen sjerp bedrukken met foto van de vrijgezel.

Klik hier om alle rozetten en sjerpen te bekijken

 

Informatiepagina paardensport

Prijsuitreiking van rozetten bij paardensport is gebonden aan regelgeving van de KNHS. Wil jij zeker weten dat je de juiste prijzen uitreikt?
Neem dan eens een kijkje op onze informatiepagina voor paardensport prijzen, daar vind je alles wat jij moet weten!