Bekers bestellen

Bekers bestellen kan in verschillende modellen zoals een trofee, cup of een bokaal. Trofeeën zijn er in vele ontwerpen, de bokaal is over het algemeen wat groter en heeft de echte karakteristieke vorm van sportbekers.

Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze verkrijgbaar zijn in een serie van oplopende formaten, of in een goud-zilver-brons serie. Vanwege de variantie in formaten kun je ook extra onderscheid maken voor bijvoorbeeld junioren- en senioren sportprijzen.

Ga jij bekers bestellen dan kun je na het kiezen van een beker op de productpagina je bestelling compleet maken. Op de productpagina kun je één of meerdere bekers bestellen uit de serie en deze vervolgens per stuk personaliseren.

Bij het personaliseren kies je een gratis metalen sportafbeelding (ook wel afslag genoemd) die wij voor jou op de beker monteren. Je kunt hiervoor elke gewenste sport of activiteit selecteren. Let op dat je de sportafbeelding kiest in de kleur die jij mooi vindt of die het beste bij de beker past. Ze zijn verkrijgbaar in goud, zilver en brons en zijn daarmee te matchen met de kleuren van de bekers.

Voor de teksten die jij op de sportprijzen wilt hebben kun je ook kiezen uit meerdere opties. Zo kun je het graveerplaatje waar de tekst op komt wederom selecteren in de kleuren goud, zilver en brons (waarbij een zilveren plaatje het meest gekozen wordt). Daarnaast kun je kiezen uit een kunststof plaatje met lasergravure (deze leveren we gratis bij alle bekers) of je kunt de bekers graveren tegen een additionele prijs.

Tip 1: Ben je op zoek naar wisselbekers? Kies dan een grote bokaal met extra grote voet. Daar moeten namelijk jaarlijks extra teksten op worden gegraveerd met nieuwe winnaars.
Tip 2: Wil jij dat jouw bekers een specifieke sport uitstralen? Kijk dan eens bij de sportfiguur trofeeën. In plaats van de metalen sportafbeelding kies je daar een figuur van de gewenste sport.

Klik hier om alle bekers te bekijken