Over Onlinesportprijzen.nl

Onlinesportprijzen.nl is de goedkoopste sportprijzen specialist van Nederland en België. In de overzichtelijke webshop vind je heel eenvoudig wat je zoekt en is het personaliseren van jouw sportprijzen in recordtijd gedaan.

Onlinesportprijzen.nl is onderdeel van A. van Riezen Sportprijzen en gevestigd in Appelscha, Zuidoost Friesland. Met deze centrale ligging zijn we al jaren een betrouwbare partner in sportprijzen voor Noord Nederland en bedienen we met de webshop de rest van Nederland en België.

Onlinesportprijzen.nl heeft ruim 35 jaar ervaring in sportprijzen en staat altijd voor je klaar met vakkundig advies. We denken graag met je mee over complexe bestellingen en we verzorgen de snelste levering doordat we vrijwel alles uit voorraad kunnen leveren. Uit voorraad leverbaar assortiment dat voor 12:00 uur ’s middags besteld wordt heb je de volgende dag al in huis.

Bij Onlinesportprijzen.nl vind je een groot assortiment aan bekers, medailles, awards, onderscheidingen, wandborden, kampioensschalen, rozetten, vaantjes en overige accessoires.

Alle sportprijzen en geschenken kunnen we personaliseren met (sport)afbeeldingen en teksten, die we bedrukken, laseren of graveren.

Vragen? Of kom je graag eens langs in onze showroom? Neem gerust contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 0516 43 23 53 of via [email protected].