Medailles bestellen       

Medailles bestellen kan in de kleuren goud, zilver en brons. Denk bij medailles bestellen goed na over welk formaat je wilt. Je kunt medailles bestellen in formaten van 45 mm t/m 70 mm doorsnede, waarbij de 50 mm medaille is het meest gangbare formaat is.

Door de kleur van de medaille is direct duidelijk of het om de eerste-, tweede- of derde prijs gaat bij een uitreiking. Het is niet verplicht om altijd deze drie kleuren samen te bestellen. Zo wordt een medaille ook vaak uitgereikt als herinnering en is het ook mogelijk om alle medailles in dezelfde kleur te kopen.

Medailles bestellen kan inclusief personaliseren in drie stappen: het medaille lint, de metalen sportafbeelding (ook wel afslag genoemd) en de tekst. Elke stap kies je zelf en daarmee maak je elke medaille uniek. Het medaille lint is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de driekleur van Nederland, maar ook in vele clubkleuren. Deze genoemde medaille linten worden gratis geleverd bij elke medaille. Voor enkele linten betaal je een kleine meerprijs.

De metalen sportafbeelding die jij kiest monteren wij voor jou op de medaille. Je kunt hiervoor elke gewenste sport of activiteit selecteren. Let op dat je de sportafbeelding kiest in de kleur van de medaille. Ze zijn verkrijgbaar in goud, zilver en brons en zijn daarmee te matchen met de kleuren van de medailles. Ga je medailles bestellen, dan is ook de sportafbeelding gratis.

Wil je de medailles voorzien van tekst, dan kun je kiezen uit twee opties. Zo kun je de teksten door ons laten drukken op een transparant label. Deze plakken we voor je op de achterkant van de medaille (het label leveren we gratis bij alle medailles). Je kunt ook de medailles bestellen en laten graveren tegen een additionele prijs.

Medailles bestellen kan in staffels. Dit betekent dat elke medaille goedkoper wordt naarmate het aantal oploopt. Welke prijzen er gelden bij welke staffel zie je op de productpagina van elke medaille.

Klik hier om alle medailles te bekijken